Søk
Vis priser inklusive avgifter

Levering og betaling

Betaling

Når du kjøper varer hos oss kan du være helt trygg på at dine betalingsopplysninger er i helt trygge omgivelser. Vi har ikke tilgang til ditt kortnummer. Alle priser er oppgitt eksl. mva. om ikke annet er oppgitt.

Som privatkunde, så samarbeider vi med @klarna.no for å tilby deg fleksible betalingsløsninger på betalingssiden. Passer det ikke å betale alt nå? Null stress. Søk om finansiering slik at du kan få alt du vil ha nå og betale for det over tid.

Som bedriftskunde er våre betalingsbetingelser er netto pr. 15 dager dersom ikke annet er avtalt. Alle nye kunder blir kredittvurdert, og dersom det foreligger usikkerhet knyttet til betalingsevne vil det bli avkrevd forskuddsbetaling eller betalingsgaranti.

Ved overskridelse av betalingsfrist belastes forsinkelsesrente i henhold til den til enhver tid gjeldende lov om renter ved forsinket betaling.

Levering og frakt

Vi sender og leverer kun til Norge. Du kan ikke bestille i nettbutikken om du bor i et annet land. Dette kjøpet er regulert av den nedenstående standard salgsbetingelser for forbrukerkjøp av varer over Internett. Som standard sender vi varer med Posten/PostNord/Mypack.

Fraktkostnader blir kalkulert når du går til kassen.