Søk
Vis priser inklusive avgifter

Beklager - dette produktet er ikke lenger tilgjengelig

Easee Equalizer Home

Equalizer er laget for å optimalisere strømforbruket ditt. Den forhindrer at hovedsikringen går, og den gir all tilgjengelig strøm til lading av elbil når det er mulig.
1 688 inkl.mva.
i h

Funksjonalitet

Equalizer sørger for at ladingen av elbilene dine skjer på det mest praktiske tidspunktet; når annen elektronikk har lavest etterspørsel etter strøm. Når du har paret Equalizer til systemet, vil den bruke målingene sine til å balansere den tilgjengelige strømmen i bygningen din automatisk. Slik kan den optimalisere ladeopplevelsen din. Easee LinkTM sørger for at den automatiske lastbalanseringen fortsetter å fungere selv om forbindelsen til skyen blir brutt, eller hvis det skulle oppstå et problem med WiFi- tilkoblingen.

Bruksområde

Selv om hovedformålet med Equalizer er å optimalisere ladeopplevelsen din, kan du også bruke den til å overvåke ditt daglige strømforbruk i Easee-appen. Med full oversikt over forbruket ditt hjemme, har du bokstavelig talt kraften i egne hender til å spare energi, og dermed også miljøet. Plug & Play, et enkelt oppsett på bare ett klikk*.

Montering

Equalizer er enkelt tilkoblet HAN-porten på smartmåleren din, og med en konfigurering på kun ett klikk kommuniserer den med Laderoboten(e) din(e) via Easee LinkTM, over radio eller WiFi.

Fest den direkte i sikringsskapet med hjelp av den magnetiske baksiden.